Om StayingAlive


StayingAlive blev grundlagt ud fra en passion for det gode førstehjælpskursus. Det er i virkeligheden bare dét.

Kun førstehjælpskurser, men ikke bare førstehjælpskurser

StayingAlive handler ikke om StayingAlive eller førstehjælpsintruktøren. Det handler ikke om, at man er paramediciner, ambulanceredder, brand- eller politimand eller udsendt på farlige missioner for Forsvaret. Det kan give nogle spændende foredrag, men det gør sjældent nogen bedre til førstehjælp.


Hos StayingAlive handler det derimod om, hvordan andre mennesker lærer førstehjælp. Så det huskes. Det handler med andre ord om læringstransfer. Kan kursusdeltageren omsætte den tillærte viden til en praktisk situation? Det er StayingAlives primære fokus.


På StayingAlives kurser skal deltageren opleve førstehjælpsundervisningen.

Et førstehjælpskursus handler primært om at lære at redde menneskeliv.

Hvilket kursus kan du gennemføre på én dag, som er vigtigere end dette?


StayingAlives instruktør underviser derfor med en vis portion ydmyghed og er klar til at skrue på de helt rigtige knapper for at give kursusdeltagerne den allerbedste og helt unikke kursusoplevelse.


Vil du vide mere om, hvad StayingAlive gør for kursusoplevelsen for at øge læringen? Kontakt StayingAlive for mere info om dette. Det er selvfølgelig uforpligtende og uden irriterende opfølgninger, hvis du ikke selv ønsker det.

Det SKAL være

et godt kursus.

Førstehjælpsinstruktøren

StayingAlives førstehjælpsinstruktør har siden 2009 afholdt på mere en 600 førstehjælpskurser, og haft mere end 13.000 kursusdeltagere igennem forskellige undervisningsforløb. Kursisterne har været børn, unge og voksne og spænder over alt fra folkeskolelever i indskolingen til politifolk. Og alt derimellem. StayingAlive har forestået førstehjælpsundervisning på statslige og kommunale institutioner, multinationale firmaer, og små virksomheder.


StayingAlives instruktør er godkendt at Dansk Førstehjælpsråd og uddannet PHTLS-provider (Pre Hospital Trauma Life Support)

Giv jeres medarbejdere mulighed for at lære førstehjælp før de for brug for det.

StayingAlive | Rødtjørnen 82, 8700 Horsens | +45 22171761 | info@stayingalive.dk | CVR 38947966

Medlem af Foreningen af Selvstændige Førstehjælpsintruktører

Instruktør godkendt af Dansk Førstehjælpsråd

Copyright StayingAlive @ All Rights Reserved