StayingAlive er et hjertebarn

StayingAlive blev etableret i efteråret 2017 på baggrund af passionen for det gode, levende førstehjælpskursus. Det var dengang ikke svært at tage beslutningen -det var nærmere svært at lade være!


Hos StayingAlive laver vi førstehjælpskurser til virksomheder og institutioner, der vil lidt mere med førstehjælpen. "Vi" er nok det forkerte udtryk at bruge, da StayingAlive er en enkeltmandsvirksomhed. Og på mange måder en virksomhed med nogle lidt skæve værdier. StayingAlive er ikke et fuldtidsprojekt eller et vækstprojekt for den sags skyld. Antallet af kurser betyder intet. StayingAlive er nemlig heller ikke et levebrødsprojekt, men derimod et kvalitetsprojekt.


Målsætningen: At lave de allerbedste førstehjælpskurser. Hver eneste gang. Dét er passionen og StayingsAlives eksistensgrundlag. 


Erfaringen tæller både kurser for store, multinationale virksomheder, men også for små firmaer samt for statslige og kommunale institutioner. Opgaverne dækker både enkelte førstehjælpskurser og faste, årlige vedligeholdelseskurser til virksomhedens ansatte.


StayingAlive holder førstehjælpskurser i hele Danmark, men primært i Jylland og på Fyn.


FørstehjælpsinstruktørenJeg står bag StayingAlive og er uddannet førstehjælpsinstruktør og godkendt af Dansk Førstehjælpsråd samt uddannet i PHTLS (Pre Hospital Trauma Life Support). 


Over de sidste 11 år har jeg undervist på mere en 500 førstehjælpskurser med et samlet deltagerantal på over 10.000 kursister. Jeg har igennem mit professionelle virke en masse praktisk erfaring med mange forskellige livreddende førstehjælpsopgaver, og som førstehjælpsinstruktør har jeg undervist alt fra operationelle politifolk til indskolingsbørn i 1. klasse. Jeg har derudover bred erfaring med voksenundervisning generelt.


Førstehjælpsundervisning handler jo ikke om førstehjælpsinstruktøren, men om dem, der er på kurset, så nok om mig lige nu. I er velkomne til at få mere at vide, når I kontakter StayingAlive.


Jeg er mere interesseret i, hvem I er, og jeg glæder mig allerede til at møde jer ude på virksomheden. Det skal nok blive godt!

Telefon: +45 22171761

Adresse: Rødtjørnen 82 | DK-8700 Horsens

Copyright StayingAlive 2019